Kaupallinen yhteistyö Heponet

Nisulla on takanaan pian puolitoista kuukautta elämää laitumella. Se on saanut nauttia ympärivuorokautisesta ulkoilusta, ruunalaumasta ja ylimääräisistä vapaapäivistä. Pelkkää auvoista onnea Lapin kesä ei ole tarjonnut, vaan oman haasteensa laidunidylliin ovat tuoneet sääsket, paarmat ja mäkäräiset.

Nisulla ei ole kesäihottumataustaa eikä se ole erityisen herkkä ötököille. Kuitenkin seisova helle ja metsän läheisyys ovat tuoneet ihan riittävän ötökkätwistin terveellekin hevoselle ja ötökkäkauden toden teolla alettua pääsivät lentävät pikkuystävämme yllätämään ötökkäsuojauksemme puremilla vatsan alle sekä kainaloihin. Aseistusta ötökkäsotaan ei onneksi tarvinut odottaa kauaa, sillä saimme Heponetistä paketin, josta paljastui Bucas Buzz-Off ötökkäloimi ja Over Horsen kesäspray.

Nisun uusi Buzz-Off ötökkäloimi on varustettu kiinteällä kaulakappaleella sekä maha- ja häntäläpillä, joten se antaa täyden suojan koko hevoselle. Siinä, missä monet muut Bucasin loimimallit ovat olleet Nisulle vähän nafteja, vastaa tämä loimi täydellisesti kokoaan ja sen lapaleikkaus antaa mukavasti tilaa Nisun runsaalle etuosalle myös silloin, kun kaula on ohjelmoitu maata kohti syöntipuhiin. Ruokailun lisäksi Nisu on testannut loimea kavereiden kanssa myös sprinttipuuhissa ja koska loimen istuvuus on priimaa ja sen päällä pysyminen on varmistettu mahaläpällä ja jalkalenkein, ei meidän ole tarvinut pelätä, että loimi löytyisi rallien jälkeen vatsan alta – täydellinen kesäloimi luottomerkki Bucasilta siis!

Loimen kaveriksi kesän ärsykkeiltä suojaamaan sopii loistavasti niin ikään Heponetin valikoimasta löytyvä Over Horsen Summer Spray. Se on luonnollisiin ainesosiin perustuva tehokas kesäspray hevosille. Tuotteen sitruunainen tuoksu peittää hevosen luontaisen hajun ja suojaa kesän ärsykkeiltä sekä rauhoittaa ja hoitaa ihoa ärsytysten jälkeen. Tuotteen sitruuna muuten tuoksui sen verran hyvältä, että saattoipa suihketta sujahtaa myös omistajan kaulalle…

Nämä ja monet muut tuotteet hyönteisten vastaiseen taisteluun löytyvät Heponetin verkkokaupasta osoitteesta Heponet.fi tai Korpilahden kivijalkaliikkeestä.