Kaupallinen yhteistyö Hevari

Kesän ja laidunloman myötä myös ötökät, hikoilu ja tarhakaverin hampaat ovat saapuneet osaksi Nisun elämää. Hevarin oman merkin, Dr. Horsen kesätuotteet ovat saapuneet ja Nisu sai oman kesäsetin testiin auttamaan yhteen jos toiseenkin kesän tuomaan kiusaan.

Dr. Horse on Hevarin oma merkki lisäravinteille, linimenteille ja hevosenhoitotuotteille. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niitä on saatavissa niin hevari.fi -verkkokaupasta kuin jälleenmyyjiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin meillä käytetään Dr. Horsen tuotteita:

Dr. Horse C-Hex Shampoo

C-Hex Shampoo on hoitava ja iho-ongelmia lievittävä pesuneste, jossa tehoaineena on klooriheksidiini. Shampoo toimii loistavasti laitumelle piehtaroineen Nisun pesussa ja syksyn ja mutakelien tullen tuote pääsee käyttöön myös vuohisalueen iho-ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Dr. Horse silmänpuhdistusneste

Dr. Horsen uusi silmänpuhdistusneste on tehokas ja hellävarainen tuote vuotavien silmien ja rähmän puhdistamiseen. Tuotteen säännöllinen käyttö estää karvan värjäytymisen silmien ympäriltä ja vähentää tulehdusten riskiä. Silmänpuhdistusaineella putsaamme itikanpuremat turvallisesti ja hellävaraisesti Nisun herkältä silmänympärysiholta.

Dr. Horse Sinkkivoide

Uusi sinkkivoide suojaa, hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Myös se pääsee käyttöön syksyllä, sillä sinkkivoide on erinomainen rivin hoitoon. Voiteen glyseriini ja laventeliöljy pehmentävät paksuuntunutta ihoa. Kesällä sipaisemme Dr. Horsen sinkkivoidetta tarvittaessa ötökänpuremiin.

Dr. Horse Haavasuihke

Dr. Horsen haavasuihke on haavoille ja iholle tarkoitettu puhdistusliuos. Tuotteen 2 % klooriheksidiiniliuos sopii hevosille ja muille eläimille. Klooriheksidiini desinfoi tehokkaasti ja tuhoaa taudinaiheuttajat ja on tehokas myös sieni-infektioihin. Nisun kanssa suihkautamme haavasuihketta sinne, missä kaverin kulmahammas on laitumella vieraillut.

Dr. Horse Magic Mix Summer Spray

Summer Spray on voimakkaasti tuoksuva spray hevosen mukavuuden parantamiseen hyönteiskausina. Tätä suihketta käytämme Nisun olon helpottamiseksi ötökkäkaudella, ovathan sen kaverina Lapin laitumilla niin hyttyset, paarmat kuin mäkäräisetkin.