Kyllä, moni on arvannut oikein. Ottaen huomioon, että hevosharrastuksemme on alkanut jo 1990-luvun puolella, on selvää, että elämäntavaksi muuttunut harrastuksemme tulee jatkumaan. Meillä on ollut useita hoito-, vuokra- ja ylläpitohevosia ennen Kanelin ostoa, mutta oman ponin omistamisen jälkeen on selvää, ettei paluuta hevosettomaan elämään ole.
Tarkoituksena on jatkaa harrastusta nimenomaan hevosenomistajina. Kanelin kanssa poninomistamisen ilot ja surut tulivat tutuiksi ja on selvää, että Kanelin menetyksestä huolimatta haluamme jatkaa harrastusta oman kaviokkaan kanssa tulevaisuudessakin. Uuden hevosystävän hankinta ei ole tämän päivän asia, sillä suru Kanelin menetyksestä on vielä tuore ja seuraavan kaviokkaan hankinnan haluamme tehdä harkitummin ja rationaalisemmin kuin Kanelin oston (jos hevosen hankinta voi ikinä olla järkevää). Olimme kuvitelleet harrastavamme Kanelin kanssa seuraavat vuosikymmenet ja uuden hevosen hankinta näin pian ei kuulunut alkuperäisiin suunnitelmiimme, vaikkakin jossain vaiheessa isomman hevoskaverin hankinta Kanelin rinnalle olisi tullut vastaan.
Tosielämän realiteetit tulevat kuitenkin vastaan: 600km välimatka ja yhteinen poni tuovat mutkia matkaan. Jo Kanelin kanssa ponin pätkäiseminen kahteen osaan ei tullut kyseeseen, joten alkuperäisenä ajatuksena oli vaihtaa ponin asuinpaikkaa Rovaniemi-Mikkeli-välillä tasaisin väliajoin. Niinpä olemme jo tässä vaiheessa tulleet siihen johtopäätökseen, että tulevaisuudessa kavioiden määrä on tuplattava neljästä kahdeksaan.
Olette osoittaneet kovasti kiinnostusta meidän tulevia hevossuunnitelmia kohtaan, joten päätimme jo tässä vaiheessa avata niitä teille rehellisesti. Kuten edellisessä postauksessa kerroimme, tämä tili tulee jatkumaan meidän matkalla kohti haavetta omista hevosista. Uudet hevoset eivät välttämättä tupsahda eteemme ensi viikolla, vaan prosessi voi kestää parikin vuotta (koronan vaikutus hevosmarkkinoihin).
Kanelin taustajoukkoina emme ehkä erottuneet toisistamme sen kummemmin Kanelin ollessa tilin päätähtenä. Muuttuneen tilanteen vuoksi aiomme myös viedä tätä tiliä uuden elämänvaiheen tuomaan suuntaan ja tuoda omia persooniamme yksilöinä esiin. Vaikka olemme siskokset ja parhaat ystävät, olemme silti erilaisia ihmisiä. Vaikka molemmilla meistä on etsinnässä harrastuskaveri erilaisiin tarpeisiin, sen voimme paljastaa, että aiomme molemmat hankkia tällä kertaa hevosen tai ison ponin. 
Toivottavasti pystytte mukana seuraamassa tätä matkaa kohti uusia tuulia♥️