Sydämet murtuneina joudumme kertomaan, että Kaneli lopetettiin torstai-iltana 27.5 yllättävän ja rajun sairastumisen vuoksi. Ponin tuskat olivat niin kovat, eikä mitään ollut tehtävissä eläinlääkärin nopeasta avusta huolimatta, että tilanteessa ainoa vaihtoehto oli antaa Kanelin nukkua ikiuneen.

Kanelin yllättävä poismeno on koskettanut lisäksemme tuhansia ihmisiä, läheisiä, tuttuja ja ventovieraita.

Haluamme kiittää jokaista meitä surussa muistanutta, kiitos ihanista viesteistä, kommenteista ja myötäelämisestä. Juuri nyt meillä ei ole voimia vastata jokaiseen viestiin tai kommenttiin, mutta luemme ne kaikki syvästi kiitollisina.

Kuvittelimme aina, että Kaneli eläisi yli kolmekymmentävuotiaaksi ponivanhukseksi, jonka sitten aikanaan hautaisimme lapsuudenkotiimme pihlajan alle muiden edesmenneiden lemmikkien viereen. On erittäin raskasta surra liian aikaisin menetettyä, maailman upeinta ystävää sekä kaikkia niitä ihania hetkiä, jotka meidän piti kokea yhdessä. Suru on musertavaa, mutta jonain päivänä hillitön itku vaihtuu ihaniin muistoihin Kanelista.

Meille on tullut paljon kysymyksiä siitä, aiommeko ostaa uuden ponin tai hevosen. Olemme molemmat sitä mieltä, että ponin omistamisen tuoman ilon jälkeen paluuta hevosettomuuteen ei ole. Kuitenkin Kanelin yllättävä poismeno oli suuri järkytys, josta toipuminen ottaa varmasti aikaa. Siksi vielä ei ole uusien hevos- tai poniystävien aika, mutta emmeköhän kerro, kun sillä rintamalla alkaa joskus tulevaisuudessa tapahtua.

Lisäksi olette kyselleet paljon instatilin ja blogin jatkosta. Meille on selvää, että haluamme jatkaa hevoskuulumisista päivittämistä – aluksi varmasti Kanelin muistelemisen muodossa ja toivottavasti myöhemmin myös muissa merkeissä. Somekanavien nimet aiomme pitää samana, perustimmehan kaiken ensimmäiselle yhteiselle ponillemme, Kanelille.

Kiitos kaikesta Kaneli, kaipaamme sinua ikuisesti ♥️