Postauksen tuotteet saatu EquusCarelta
Kaneli sai pari viikkoa sitten EquusCarelta ihanan paketin, jonka sisältöä esittelimmekin unboxing -videon muodossa Instagramissa. Paketin sisältä paljastui oikea ponivarustetaivas ja uudet varusteet pääsivät käyttöön heti. Nyt kun uusia varusteita on testattu pari viikkoa, ja koska varustepostaukset ovat aina todella suosittuja, ajattelimme kirjoittaa hieman ajatuksia saaduista tuotteista. Paketti piti sisällään LeMieux ja SPEED -hevostarvikkeita. Kummankaan merkin tuotteista meillä ei ollut aiempaa kokemusta, joten oli todella mielenkiintoista päästä tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin!
LeMieux Junior Pro estesatulahuopa

LeMieux Junior Pro -kokoelma on suunniteltu poneille ja olimme aivan superinnoissamme kun huomasimme, että Kaneli sai sarjan tuotteita omakseen. Junior Pro satulahuopa on sporttisen tyylikäs, ja havaintojemme perusteella myös erittäin laadukas. Satulahuopa on valmistettu puuvillapäällyskankaasta ja siinä on ihanan pehmeä ja nopeasti kuivuva bambuvuori. Huopa von erittäin helppo pitää puhtaana harjaamalla karvat sisäpuolelta, eikä meidän ole vielä kertaakaan tarvinut konepestä sitä. Ponikokoinen estehuopa istuu täydellisesti Kanelille ja ponin 15″ satulaan. Kanelin satulahuopa on väriltään klassinen burgundy ja nopealla katsauksella EquusCaren verkkokauppaan näyttäisi siltä, että huopaa on saatavilla myös tyylikkäänä navynä sekä tietysti valkoisena edustusversiona. Tämä huopa on meidän molempien omistajien uusi suosikkivaruste!
LeMieux JuniorPro jänne- ja hivutussuojat
Sopivien suojien löytäminen Kanelille ei ole ollut helppo juttu, varsinkaan, jos halutaan laatua. LeMieuxin Junior Pro sarjan suojat ovat shettiskokoa isommat ja sirommat, mutta selvästi ponikokoa pienemmät – eli täydelliset Kanelille! Suojat ovat erittäin kevyet, ne istuvat tiiviisti ponin jalkoihin ja suojien iskunkestävä ulkokuori on muotoiltu anatomisesti suojaamaan jalkoja. Suojissa on myös tuuletusaukot huolehtimassa suojien hengittävyydestä, joten sanomattakin on selvää, että olemme olleet erittäin tyytyväisiä Kanelin uusiin suojiin. Toistaiseksi suojia on käytetty sileällä ja maastoillessa, mutta kevään edetessä ja kentän tullessa hyppykuntoon, suojat tullaan näkemään Kanelin jaloissa myös esteillä.

Ratsastustarvikkeiden lisäksi Kaneli sai sävysävyyn sopivan LeMieuxin riimusetin. Ponikokoinen riimu on ihanan pehmeä ja siinä on fleecepehmusteet niska- ja turpahihnoissa sekä fleecevuoraukset poskihihnoissa. Kaneli sai uuden riimunsa oitis päivittäiseen käyttöön, sillä se vaikuttaa oikein kestävältä.

Paketista löytyi lisäksi SPEED -merkkisiä hoitotuotteita, joita emme ole vielä avanneet (tuotteiden nuuhkimista ei lasketa). Kookosshampoo tuoksui hyvälle ja sen kerrotaan antavan ponin turkille, harjalle ja hännälle syvän ja kosteuttavan puhdistuksen jättäen turkin ja jouhet kiiltäviksi ja helposti puhtaanapidettäviksi. Greipintuoksuinen kiiltosuihke puolestaan tekee  jouhista helposti kammattavat ja takut ovat menneisyyttä tämän suihkeen avulla. Kiiltosuihke antaa turkille myös likaa hylkivän sileyden. Päästäisiimpä jo puunaamaan ponia!

SPEED heppanamit, pure apple & crunchy cracker

Pelkkä karkkipussin rapina sai Kanelin veden kielelle! Speediesit maistuvat Kanelille kiitosherkkuina hyvästä työstä tai tempuista. Plussaa namit saavat siitä, että ne eivät ole tahmeita eivätkä murene, joten taskut ja sormet säilyvät puhtaina ja tahmattomina. Kaneli söisi näitä makupaloja varmasti vaikka pussin kerrallaan, ellemme estelisi 😀
Kiitos vielä ihanasta yllätyspaketista EquusCare! ❤︎