Ostimme Kanelille kuukausi sitten Wahlstenin W-Healing hoitoloimen, jonka selässä on hoitava, keraaminen W-Healing-alue. Loimen keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus heijastavat ponin omaa ruumiinlämpöä takaisin, mistä seuraa voimakas lämpövaikutus hoidettavalle alueelle. W-Healing hoitoloimi lisää selän verenkiertoa, poistaa jäykkyyttä ja nopeuttaa palautumista. Aika ihana tuote siis! 
Kanelin loimi on kokoa 115cm ja se istuu täydellisesti ponin ylle. Loimi on itseasiassa ponimallistoa, eli se on suunniteltu vastaamaan ponin mittasuhteita. Mielestämme loimi on hoitavan vaikutuksensa lisäksi myös tyylikäs ja käytännöllinen: loimessa on myös kiinnitykset ja jalkaremmit, jotka helpottavat loimen paikallaan pysymistä pidempiäkin aikoja. Kaneli käyttää loimea aina harjoitusten päätteeksi – joko yhtä aikaa jalkojen kylmäyksen ajan (Kanelin jalat kylmätään W-Healing kylmäyssuojilla) tai joskus vielä tämän jälkeen tarhaan siirtyessä (hoitoloimi toisen loimen alla). Loimi on valmistettu verkkokankaasta, eli se hengittää erittäin hyvin ja poni kuivuu sen alla nopeasti (ja myös loimi kuivuu nopeasti). 
Kyseisen loimen hankkiminen Kanelille herätti kummastusta (tämä ei varmaan yllätä ketään), tarviiko pikkuponi muka hoitoloimea? Mitä hoidettavaa Kanelin lihaksissa edes on? Mielestämme hoitoloimen ostaminen oli oikein perusteltua: Kaneli liikuu 5x/vko, joista useimmiten kolme ratsastusta on sileällä (1x vuokraajan tunti, 1x omistajan ratsastus + 1x ratsutus) sekä kaksi maastoa, joissa useimmiten liikutaan ihan reippaasti kaikissa askellajeissa. Lisäksi poni temmeltää tarhassaan, joten uskomme, että Kanelin lihakset ovat riittävässä työssä (jos hoitoloimen hankintaa tarvitsisi edes perustella). Loimi auttaa lihasten hoidossa ja palautumisessa sekä ennaltaehkäisee tällä tavoin mahdollisten vaivojen syntyä, mielestämme myös pieni poni ansaitsee terveen ja hyvinvoivan selän. Itseasiassa tätä postausta kirjoittaessamme aloimme miettimään, miksi meillä itsellämme ei ole vastaavaa tuotetta. Hevosihmiset varmasti ymmärtävät tämän; emme voi olla ainoita, ketkä hemmottelevat aina ensisijaisesti poniaan 😀