Estehevosen sielu, mutta ponin kroppa. Kanelin kovasta innostuksesta huolimatta kuvan estehirmua ei nähdä tulevana syksynä kisaamassa Helsinki International Horse Showssa.

Jonkin aikaa sitten paljastimme, että aloitimme tänä vuonna Helsinki International Horse Shown virallisina yhteistyöbloggaajina. Helsinki Horse Show on meidän ehdoton jokavuotinen lempparitapahtuma, jota olemme saapuneet syyslomilla seuraamaan aina Lapista asti. Olemmekin aivan superinnoissamme, kun pääsimme osaksi HIHS-yhteistyöbloggaajien tiimiä! 

Tämän postauksen myötä starttaakin meidän matka kohti Helsinki International Horse Show´ta, joka järjestetään Helsingin Jäähallilla 21-25.10.2020. Keskiviikosta sunnuntaihin kestävä, Suomen suurin ratsastustapahtuma pitää sisällään kansainvälistä kilparatsastusta, este- ja kouluratsastuksen huippunimiä Suomesta ja maailmalta, upeita hevosia ja poneja, mielekiintoisia ratsastusklinikoita ja mukaansatempaavia näytöksiä. Helsingin Jäähallissa nähdäänkin Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Tapahtumassa on tietysti myös Expo-alue, joka hevostavarapaljoudellaan hullaannuttaa meidät vuosi toisensa perään (ostoslistaa on alettu jo laatia). Poikkeustilanteesta huolimatta Helsinki Horse Show´n valmistelut ovat parhaillaan käynnissä täyttä vauhtia, jotta lokakuussa tapahtuman sisältö tulee olemaan tuttuun tapaan huippulaatuista sekä kiinnostavaa ja  syksyllä koko ratsastuskansa pääsee nauttimaan HIHS:n ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä juhlimaan SRL:n 100-vuotista taivalta.

Kotitreenit sujuvat kuitenkin mallikkaasti (=poni kiitää nasta laudassa esteeltä toiselle, vielä kun uskaltaisi pistää sinne jonkun selkään), joten ponille on luvattu, että jos intoa riittää, HIHS:in sijasta käydään harjoittelemassa pikkukisoissa.


Yhteistyö tarjoaa meille mahdollisuuden olla paikanpäällä tapahtumassa keskiviikosta sunnuntaihin, joten tänä vuonna pääsemme ensimmäistä kertaa nauttimaan Helsinki Horse Show´n koko tarjonnasta. Blogi- ja Instasisällön lisäksi lupaammekin, että lokakuussa 2020 @hellakanelisilma julkaisee sisältöä myös uudella somealustalla. Arvaatko mitä on luvassa?


Blogin ja Instagramin osalta yhteistyö Helsinki International Horse Show´n kanssa tulee näkymään kuukausittain yhteistyöpostausten muodossa, joiden kautta pääsette meidän näkökulmastamme seuraamaan, mitä HIHS pitää sisällään, mitkä ovat tapahtuman parhaat tärpit ja millaista ohjelmaa tänä vuonna on luvassa. Pidäthän silmät auki, sillä luvassa on myös mahdollisuuksia voittaa lippuja tapahtumaan!

Kunniakierrosten harjoittelu sujuu mallikkaasti, vielä kun muistaisi olla pukittamatta.


P.s. Lippuja Helsinki International Horse Show´hun myy Ticketmaster