Joulukuu sujui Kanelin blogin osalta hiljaiseloa pidellessä omistajien opiskelukiireiden, viimeisten tenttien sekä muuton vuoksi. Instagramin puolella aktiivisuutta on ollut senkin edestä ja suurin osa teistä seuraajista varmaan tietääkin, että Kanelin osalta vuosi 2019 starttasi käyntiin uudenlaisilla kuvioilla.
Kanelin kääntyminen nelivuotiaaksi, eli nuoruuden alkaminen ja varsaiän päättyminen on isoin asia, mikä tuo kuluvan vuoden aikana uusia asioita ponin elämään. Perusasiat, kuten arkirutiinit ja tallikäyttäytyminen alkavat olla nuorella orilla jo hyvin hallinnassa monipuolisen varsaiän tekemisen ansiosta, joten tulevana vuonna olisi mukava päästä mahdollisimman usein tallin ulkopuolisiin tapahtumiin katselemaan maailman menoa. Kanelin pohjakunto on varsin hyvä, sillä ponia on liikutettu sen ikään ja kehitystasoon sopien säännöllisesti siitä lähtien kun se saapui meille. Liikunnan määrää onkin tarkoitus alkaa pikkuhiljaa lisäämään, eli lenkit pidetään edelleen rauhallisina matkan muuttuessa hitaasti edeten yhä pidemmäksi. Kanelin nelivuotiskaudelle ei ole asetettu vasta kuin muutama tavoite, joista merkittävimmät lienevät ponin sisäänratsastus sekä ratsutus kevään edetessä.
Ponin päivittäiseen arkeen on tullut myös yllättäviä muutoksia toisen omistajista saatua työpaikan Etelä-Suomesta. Tallille kulkeminen 600km päästä ei enää onnistu päivittäin eikä edes viikoittain, joten Kanelin hoitajatytöt saivat Kanelin kevätkaudeksi puoliylläpitoon. Vaikka Kaneli asustaa täysihoitotallilla, on tärkeää, että se saa joka päivä liikuntaa ja huolenpitoa kehittyäkseen. Kekseliäs poni ei toivon mukaan pitkästy tai ala jekkuilemaankaan, kun sillä on riittävästi tekemistä ja aktiviteetteja. Onneksi toinen omistajista sekä puoliylläpitäjät Laura ja Tilja päivittelevät somea aktiivisesti ja Kanelin kuulumisia pääsee seuraamaan päivittäin etänä. 
Blogia on nyt jatkossa tarkoitus päivittää viikoittain, pysy kuulolla klikkaamalla itsesi seuraajaksi!