Blogissa seikkailee vuonna 2015 syntynyt risteytysponiori Hellä Kanelisilmä, tuttavallisemmin Kaneli. Kanelin elämää on päästy seuraamaan Instagramissa jo parin vuoden ajan, mutta nyt pitkän harkinnan jälkeen ponin kuulumisia pääsee seuraamaan myös blogista.

Instagram on ihanan helppo ja mutkaton sovellus, jonne on kiva postata kuvia ja pieniä tarinoita Kanelin elämästä. Kuitenkin välillä asiaa olisi enemmänkin, eikä Instagram välttämättä ole paras paikka pitkien tekstien kirjoittamiseen – saati lukemiseen. Kanelin blogin onkin tarkoitus toimia Instagramin rinnalla, eli pääsääntöinen kirjoittelu ponin  kuulumisista tapahtuu edelleen Instassa. 

Nämä kauniit kuvat on ottanut Sofia Kuusela @hskphotography


Toivottavasti jäät seuraamaan Kanelin kuulumisia myös blogista sekä liityt lukijaksi. Mikäli olet uusi lukija, Kanelin tarkemman esittelyn löytää täältä blogista yläpalkista ”Kaneli”. Lisäksi ponin löytää Instagramista @hellakanelisilma.